Angsttandarts Rotterdam - Pijnloze behandelingen bij MIDDELLAND TANDARTSEN

 

Middelland Tandartsen is een angst tandarts gevestigd in Rotterdam. Onze tandartspraktijk is erop ingericht om veel patiënten te ontvangen. Daarnaast besteden we extra aandacht aan patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. Tevens hebben we voor behandelingen buiten de reguliere tandarts tarieven scherpe prijzen. Denk hier aan implantaten, kronen, bruggen en andere protheses. Voor patiënten met angst voor de tandarts is dit prettig in combinatie met een narcose of lachgas behandeling. U kunt dus behandeld worden na een controle zonder doorverwezen te worden. Voor patiënten met een angst om naar de tandarts te gaan is dit erg fijn. U bezoekt namelijk maar 1 tandartspraktijk en vaak kunt u gelijk door eenzelfde tandarts geholpen worden. Juist bij specialistische behandelingen is dit fijn. Het kan wel heel soms voorkomen dat u naar onze andere praktijk wordt doorverwezen in Rotterdam. Maar ook dan kunt u vaak op dezelfde dag geholpen.


Geen angst


U hoeft zich niet te schamen als u bang bent voor de tandarts. Er zijn veel mensen met tandartsangst. Het is wel belangrijk om dit aan te geven tijdens uw tandartsbezoek. Wij gaan hier discreet mee om en zorgen ervoor dat het tandarts bezoek zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Wanneer nodig zal tijdens de eerste afspraak er alleen kennis worden gemaakt met de tandarts.

 

Een tandartsbezoek is vandaag de dag niet meer zoals vroeger. U kunt vrijwel zonder pijn behandeld worden. Toch wachten nog veel mensen met het maken van een afspraak bij de tandarts. Zo kan een patiënt erg lang met een mondaandoening rondlopen terwijl dit alleen maar erger word. Dit is een kwalijke zaak omdat de behandeling ook steeds ingrijpender wordt.

 

We hebben het al eerder aangegeven. U kunt zonder pijn behandeld worden. Zelfs met ingrijpende behandelingen zijn er oplossingen. Ook zijn de tandheelkundige technieken erg geavanceerd vandaag de dag. Wij bieden u de zekerheid dat u bij ons uiteindelijk ontspannen in de tandartsstoel ligt.

 

 

Narcose Tandarts ROTTERDAM - tandarts Behandeling onder Narcose

 

Patiënten die bang zijn voor de tandarts stellen hun controle vaak (te) lang uit. Dit veroorzaakt soms grote problemen in de mond. Kleine beetjes tandsteen kunnen leiden tot ontstekingen. Ontstekingen kunnen weer het kaakbot aantasten waardoor op termijn er zelfs een tand of kies getrokken moet worden. Vervolgens moet hier weer een implantaat gezet worden. Dit kan allemaal verholpen worden met een korte behandeling door de mondhygiëniste.

Ondanks dat de behandelingen pijnloos uitgevoerd kunnen worden zijn ze lang niet altijd even prettig. Door een narcose behandeling kunnen pijnprikkels tijdelijk worden uitgeschakeld. De narcose tandarts is er speciaal voor patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. Ook patiënten die een lange en vervelende tandarts behandeling moeten doorstaan is een narcose behandeling soms een fijne oplossing. 
  

Kosten narcose behandeling 

 

De kosten die bij een narcose behandeling komen kijken kunnen voor een deel worden vergoed. Wij houden de tarieven aan die in Nederland door de NZa zijn vastgesteld. Heeft u last van angst voor de tandarts? Of zit u tegen een vervelende behandeling aan te hikken? Maak een afspraak met de narcose tandarts van Rotterdam.
  


tandarts Lachgas Behandeling - Behandeling met een roesje

 

De behandeling onder narcose is bedoeld voor patiënten met (extreme) tandarts angst. Deze behandeling neemt dan ook wel kosten met zich mee. Vaak worden deze deels vergoed afhankelijk van uw zorgpakket. Een alternatief wat minder kosten met zich meeneemt is door de tandarts de behandeling onder een "roesje"uit te laten voeren.

Het "roesje" is een lichtere vorm van narcose waarbij je wel bij bewustzijn blijft. Er wordt lachgas toegediend via een kapje op de mond (lachgas sedatie). Zo kom je in een "droomtoestand terecht. Wat er gebeurt is dat al je zintuigen worden verminderd zodat je praktisch niets voelt. Je bent er ook niet helemaal bij waardoor je geen erg in de behandeling hebt. Waarom de lachgas behandeling zo effectief werkt is dat het gevoel van angst verdwijnt. Zodra je bij positieven bent is de behandeling al geklaard. 

 


Angst voor een Tandarts? probeer Angst Therapie

 

Angst voor de tandarts heeft een oorsprong. Een vervelende ervaring bij de tandarts uit het verleden kan een oorzaak zijn. Ook een verhaal van een iemand anders, beelden van tv of een oude film kunnen voor de angst hebben gezorgd. Door middel van narcose of lachgas kunnen de angstgevoelens tijdelijk worden uitgeschakeld. Toch hechten wij er meer waarde aan om onze patiënten volledig van hun angst af te helpen. Middelland Tandartsen Rotterdam heeft tandartsen die speciaal aandacht hebben voor deze patiënten. Door onze persoonlijke en rustige aanpak kunnen wij helpen de angst te verminderen. De angst therapie van Middelland Tandartsen Rotterdam heeft al veel patiënten geholpen om zonder angst naar de tandarts te gaan.

 


Narcose behandeling voor kinderen

 

Is uw kind door uw eigen tandarts opgegeven omdat hij/zij niet behandelbaar is? Dit komt regelmatig voor bij kinderen die wat moeilijker in de omgang zijn. Wat de emotie ook is, angst, woede of een onrustig gevoel. Het zijn allemaal emoties bij kinderen die een tandarts behandeling soms onmogelijk maken. Zeker als het kind nog jong is en niet begrijpt waarom de behandeling moet gebeuren. Voor kleine ingrepen zoals een vulling of het trekken van een kies wordt er gebruik gemaakt van lachgas sedatie. Voor heftigere ingrepen die wat langer duren of pijnlijker zijn kan er gebruikt gemaakt worden van een narcose behandeling.

 

Onze tandartsen hebben veel ervaring met kinderen. Ze kunnen dus goed inschatten wanneer een kind er nog niet helemaal klaar voor is of dat ze juist even moeten doorzetten. Een narcose behandeling of met sedatie is een goede oplossing voor onbehandelbare kinderen door geestelijke beperkingen of doordat ze simpelweg te jong zijn. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen.

  

Verdoving tandarts


Alle behandelingen die pijnprikkels kunnen veroorzaken worden bij ons gedaan onder verdoving. Zo kunnen we pijnloze behandelingen garanderen voor elke patiënt. We nemen er goed de tijd voor om te controleren of de pijnprikkels echt volledig zijn uitgeschakeld. Eerder beginnen we niet aan de behandeling.

 

Heeft u interesse in de narcose tandarts? Of heeft u angst en wilt u een pijnloze behandeling in combinatie met angst therapie?

 

Wacht niet langer en maak een afspraak met de narcose tandarts Rotterdam - Middelland Tandartsen!

https://www.middelland-tandartsen.nl/
nl
Middelland+Tandartsen
51.9131467
4.4561329