Kronen en bruggen

 

Kroon plaatsen

 

Om een tand of kies te vervangen kan een kroon worden geplaatst. Wat is precies een kroon en waarom wordt deze geplaatst? Een kroon is een kunsttand- of kies die over de natuurlijke tand of kies wordt geplaatst. Nadat de kroon is geplaatst heeft de tand of kies weer dezelfde functionaliteit als voorheen. De kroon wordt op maat gemaakt en ziet er natuurlijk uit bij de rest van het gebit

 

Wanneer is een kroon nodig?

 

Als de tand of kies vaak is gevuld of als de tand of kies is afgebroken kan er te weinig houvast zijn om nog te vullen met composiet. Een kroon kan dan worden gebruikt om de tand te behouden en het gebit te verfraaien.

 

WAT KOST EEN KROON? 

 

Een kroon laten maken kan bij Middelland tandartsen, wij werken nauw samen met een laboratorium waardoor wij de kwaliteit maar ook de kosten goed kunnen bewaken. De prijs kan per persoon verschillen omdat elke gebitssituatie anders is. Laat u verrassen door onze scherpe tarieven. We nodigen u ook uit om na de offerte te gaan vergelijken op prijs en kwaliteit!

 

BRUGGEN

 

Met een brug kunnen ontbrekende tanden of kiezen worden vervangen. Een brug vult de lege ruimte waar er tanden of kiezen ontbreken. Een brug bestaat uit minimaal twee kronen op uw tanden of kiezen met een zwevende kroon, ‘dummy’, ertussen. De dummy is dus een kroon die de lege ruimte van een tand of kies opvult.

 

De kosten van het plaatsen van een brug kunnen oplopen, bijvoorbeeld omdat een brug in combinatie moet met implantaten. Ook hier worden scherpe tarieven aangeboden. Kronen en bruggen worden bij tandartsen doorgaans te hoog geoffreerd, echter wij bieden zeer scherpe prijzen aan maar tevens de beste kwaliteit. In tegenstelling tot de standaard tandarts tarieven is deze markt redelijk open. De inkoop van een tandarts en de volumes hiervan hebben invloed op de prijs die u aangeboden wordt. Voor alle behandelingen van kronen en bruggen is Middelland tandartsen daarom de juiste keuze,  


 

WAT KOST EEN BRUG?

 

De kosten van het plaatsen van een brug kunnen oplopen, bijvoorbeeld omdat een brug in combinatie moet met implantaten. Ook hier worden scherpe tarieven aangeboden. Vraag bij Middelland tandartsen een offerte aan voor een brug en vergelijk deze met de offerte die u van uw huidige tandarts heeft gekregen en zie het verschil. Kronen en bruggen worden bij tandartsen doorgaans te hoog geoffreerd.

Er zijn veel externe partijen die zich hebben gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen en bruggen. Deze markt van kronen en bruggen is redelijk open en competitief. De inkoop van kronen en bruggen door de tandarts hebben invloed op de prijs voor de patiënt. Kom erachter waarom Middelland tandartsen de juiste keuze is voor alle behandelingen van kronen en bruggen!

https://www.middelland-tandartsen.nl/
nl
Middelland+Tandartsen
51.9131467
4.4561329