Over ons

 

Bij Middelland Tandartsen werken enthousiaste tandartsen, mondhygiënisten en specialisten. Dit frisse team zorgt ervoor dat u de beste mondzorg krijgt, volgens de allernieuwste technieken. Daarnaast zij wij gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten en implantologie. Wij van Middelland Tandartsen doen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Sfeer en comfort staan centraal in onze praktijk en wachtruimten, net als de vertrouwensband tussen de tandarts en patiënt. Bij ons wordt uitgebreid de tijd genomen om goed te luisteren naar uw wensen. Zo kunnen wij u het allerbest van dienst zijn.

 

Middelland Tandartsen Klachtenregeling

 

Wij streven ernaar u zo goed en verantwoord als mogelijk zorg aan te bieden. Hierbij hoort dus ook aandacht geven aan uw mening over ons. Heeft u een verbeterpunt voor ons, feedback of simpelweg een klacht? Dan horen wij u graag aan. U kunt een email sturen naar klachten@middelland-tandartsen.nl.

Wij zullen uw email dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u terugkoppeling geven van het proces. Als we er onverhoopt samen niet uitkomen kunt u een stapje verder gaan en telefonisch advies en informatie inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP). Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om het niet zo ver te laten komen.

 

Tandarts Spoedbehandelingen Rotterdam

 

Wij hanteren ruime openingstijden en zijn 7 dagen per week open om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bel 010 476 3343 voor een afspraak.

https://www.middelland-tandartsen.nl/
nl
Middelland+Tandartsen
51.9131467
4.4561329