Tanden Bleken in rotterdam

 

Indien u uw gebit witter wilt maken dan kunt u uw tanden bleken in de tandartspraktijk. Zo bent u verzekerd van een verantwoorde behandeling. Met onze bleekmethode kunt u een mooie natuurlijke kleur verkrijgen, wij gebruiken hiervoor het merk PrevDent.

 

Wittere tanden

 

Belangrijk om te weten is dat u pas uw tanden kunt bleken wanneer uw gebit op orde is. Een controle bij de tandarts en een reiniging bij de mondhygiënist vooraf zijn daarom erg belangrijk. Wanneer u komt voor de bleekbehandeling zal uw huidige kleur van uw tanden worden opgemeten. Daarna kan de behandelaar u op de kleurenschaal laten zien wat u ongeveer mag verwachten van het tanden bleken.

Hierop kunnen echter geen garanties worden gegeven omdat het uiteindelijke resultaat heel erg afhankelijk is van hoe uw glazuur reageert op de bleekgel en dit verschilt per persoon. De behandeling duurt ongeveer 2 uurtjes en daarna kunt u naar huis en genieten van een frissere lach.

 

Belangrijk bij het tanden bleken

 

  • Kronen, bruggen en vullingen kunnen we niet mee bleken. Dit is vooral van belang indien deze zich in het front bevinden en dus zichtbaar zijn wanneer u lacht.
  • U tot 24 uur na de behandeling alleen witte voedingswaren mag nuttigen. Dit is belangrijk om op te volgen omdat uw glazuur tot 24 uur na de behandeling kleurstoffen opneemt.
  • Bij teruggetrokken tandvlees uw wortel bloot ligt welke niet mee bleekt. Deze dekken wij daarom ook af om gevoeligheden te verminderen.

Verder is het belangrijk om te weten dat het uw wittere tanden weer kunnen verkleuren indien u rookt. Voor meer informatie bent u altijd welkom bij ons. 

https://www.middelland-tandartsen.nl/
nl
Middelland+Tandartsen
51.9131467
4.4561329